Bio aan huis

Elk dag een stuk fruit is goed voor je. Dat weten we allemaal. Je hebt toch elke dag je vitamine nodig, maar komt het er ook echt van? Vaak schiet het erbij in en vergeet je fruit mee te nemen naar je werk. Hoe voorkom je dat? Hieronder beschrijven we enkele handige tips.

Slimme trucjes

Leg het stuk alvast een avond van tevoren klaar, zodat je hem ziet liggen wanneer je de woonkamer in loopt in de morgen. In de avond kies je dan aan stuk fruit, zoals een banaan of een appel en die leg je dan op een plek waar je in de ochtend sowieso langs gaat lopen. Zo kan je het bijna niet vergeten en weet je zeker dat jij je stuk fruit bij je hebt.

Fruit shake

Je kan ook een shake maken van je al je stukken fruit. Gooi het in de blender en mix al je stukken fruit tot een gezond fruit shake. Gezond, fris en vol vitaminen. Misschien een idee voor als je een koelkast hebt op je werk. Dan kan je aan het begin van de week je mix meenemen en staat het alvast op je werk. Tijdens de lunch kan je dan genieten van deze lekker shake.

Fruit laten bezorgen aan huis

Je kan er ook voor kiezen om biologisch fruit te laten bezorgen aan huis. Zo maakt het niet uit als het vergeet te kopen in de supermarkt en heb je het altijd in huis. Het is ook nog eens biologisch, zodat je zeker weet dat er geen slechte bestrijdingsmiddelen op je fruit gespoten zijn. Een gezonde hap, met een goed gevoel. Super makkelijk als ze het bij je aan huis komen brengen, goedkoop en snel. Ga ook eens voor de exotische fruiten, zodat je nieuwe smaken ontdekt.