De nieuwe WMF 1500s meteen in huis

Aroma-Club-koffie

Wilt u de beste koffie die u ooit heeft gehad voor uw klanten of werknemers. Dan is de WMF 1500s echt iets voor u. De WMF 1500s beschikt over vele functies die u handig kunt gebruiken voor uw klanten. Hij is geschikt tot 60 gebruikers. Verder kunt u het apparaat op uw waternet aansluiten. Zo hoeft u nooit meer het halve koffiezetapparaat uit elkaar te halen om water bij te vullen. De prijs van de WMF 1500s is niet duur maar ook niet goedkoop. Daarom hebben ze bij Aroma Club de mogelijkheid om het apparaat te leasen. U hoeft hierdoor niet de hele aanschaf in 1 keer te betalen, maar in de vorm van een lease. Dus zoekt u een perfect koffiezetapparaat voor uw lunchroom of voor op kantoor. Dan bent u bij Aroma Club aan het juiste adres.

Mijn ervaring met Aroma Club

Ik had een nieuw koffiezetapparaat nodig voor in mijn cafeetje. Ik heb een café in het centrum van Amsterdam en ik zocht een nieuwe koffiezetapparaat. Ik kwam Aroma Club tegen en ik was verkocht. Ik liep de showroom in en de passie voor koffie spatte van de mannen af. Ze waren erg vriendelijk en ze beantwoordde al mijn vragen over de apparaten. Ik heb Bij hun de WMF 1500s besteld en ik ben erg tevreden over het koffiezetapparaat. Ik krijg steeds meer de vraag waar ik toch die lekker koffie vandaan haal. 

jura-giga-x7c-

Meer te weten komen over de WMF 1500s of andere apparaten

U kunt een kijkje nemen op de website van Aroma Club om meer informatie te vinden over de apparaten en mogelijkheden bij Aroma Club.