Hapjes en drankjes tot in de puntjes verzorgd

Is het binnenkort weer tijd voor een nieuwe feestje? Is er een jubileum wat gevierd moet worden? Of is er een trouwerij? Dit zijn enkele voorbeelden waarbij Van Regteren u een handje kan helpen. Wij kunnen namelijk de catering aan huis of op een feest verzorgen. We leven nu ook midden in de feestmaand van het jaar. Sinterklaas, kerst en oud&nieuw. Hierin worden uiteraard veel feestjes gegeven en veel feestjes gevierd. Des te meer reden om even aan de bel te trekken bij ons. Daarbij kunnen wij ook de catering verzorgen als u zich niet lekker voelt of gewoonweg geen zin heeft om te koken.

Binnen onze catering zijn er eigenlijk drie voorbeelden waar u uit kan kiezen. Deze zijn uiteraard heerlijk vers bereid. Ik zal kort even de drie mogelijkheden vertellen:

Het is in ieder geval van maandag tot en met vrijdag beschikbaar, op deze dagen kunt u heerlijke genieten van onze catering aan huis. We hebben een wekelijks wisselend menu met seizoensgerelateerde producten. Zo is er altijd voldoende keuze voor een verse en gezonde maaltijd. Alles is zo klaargemaakt binnen een klein tijdsbestek. Voor iedereen die, misschien tijdelijk, geen gezonde maaltijd op tafel kan zetten, bieden wij onze maaltijdservice aan. Daarom verversen wij ook wekelijks onze menukaart, echter bent u zeker niet verplicht om wekelijks iets af te halen bij ons.

Een evenement is een unieke gebeurtenis. Het is moment waar u en een aantal andere mensen flink naar uit kijken. Echter, er komt vaak wel veel werk bij kijken. Het evenement moet eigenlijk tot in de perfectie voorbereid zijn. Wij kunnen in ieder geval één zorg uit handen nemen en dit is ook zeker een van de grootste zorgen. Wij verzorgen van begin tot eind de hapjes en drankjes voor iedereen op het feest. Zo bent u verzekerd van een feilloze evenementcatering.