Wat maakt Carbon Champagne zo uniek?

Champagne is een drank die veel wordt gedronken wanneer men iets te vieren heeft. Het drankje wordt veel besteld door personen die hiermee willen aangeven hoe vermogend zij zijn. De ene fles ziet er mooier uit dan de ander. Er zijn echter veel soorten waar je uit kunt kiezen, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar welke soort is het meest geschikt voor jouw festijn? Misschien is Carbon Champagne iets voor jou?

Bekend van formule 1

Ken je Carbon Champagne al? Waarschijnlijk heb je de fles of naam al een keer voorbij zien komen. Het champagnemerk is namelijk een sponsor van formule 1. Na de race krijgen nummers 1 tot en met 3 een grote fles Carbon Champagne uitgereikt die ze van oudsher leegspuiten. Inmiddels heeft het champagnemerk door deze samenwerking een grote naamsbekendheid opgebouwd. 

High-end champagne

De unieke en luxueuze fles laat zien dat het om een high-end champagne gaat. Doordat er carbon aan de buitenkant van de fles wordt vastgemaakt, krijgt de champagnefles een prachtige uitstraling. Het carbon zorgt er ook nog eens voor dat de fles lang goed blijft. De fles is volledig met de hand gemaakt waardoor elke fles uniek is. Het kost in totaal 3 volle dagen om deze unieke fles te maken. Carbon is namelijk een delicaat en kostbaar materiaal. Vanwege de breekbaarheid van de vezel is het moeilijk te vervaardigen.

Unieke smaak

De Carbon Champagne wordt gemaakt een mix van Chardonnay en Pinot Noir. Deze druiven zijn afkomstig uit Côtes des Blancs en Vallée de la Marne. Door deze combinatie van druivensoorten krijgt de champagne een delicaat en een zeer gebalanceerde smaak.

Champagne Carbon: exclusief en heerlijk

Wanneer je op zoek bent naar een exclusieve en heerlijk champagnemerk, dan is Champagne Carbon een geschikte keuze. De high-end uitstraling en de unieke smaak onderscheiden het champagnemerk van andere merken. Mocht je deze champagne nog niet hebben geproefd, dan is dit wellicht een die je in de toekomst zeker wilt gaan proberen.